הצוות
המנות הייחודיות והמרגשות שיצר השף זיו בן-צבי, מייסד פוד קראפט, עינגו סועדים רבים במסעדות יוקרה בניו יורק ותל אביב, לרבות ראשי ממשלה, דיפלומטים, ושגרירים.
זיו קיבל את ניסיונו במסעדות מובילות במנהטן שבניו יורק ובין היתר, עבד והתמחה במסעדתו של השף David Bouley (שלושה כוכבי מישלן).
עם חזרתו ארצה, שימש כיועץ למסעדות מובילות רבות בארץ, לקח חלק פעיל בהקמתן, והיה השף והבעלים של ביסטרו בר "Betty Ford".
בשנים האחרונות פעל זיו בן-צבי כשף הפרטי של שגרירי ארה״ב בישראל. במהלך התקופה, ביצע וניהל אין ספור אירועים וארוחות לאח״מים, נשיאים, ראשי ממשלה, שגרירים ונציגי ממשל אמריקאיים וישראליים.
עם רקע קולינרי רחב ורב שנים והשתלמויות מקצועיות רבות
בארץ ובעולם, מילא נתי תפקידי ניהול בכירים, בענף המלונאות,
מזון ומשקאות, תרבות הפנאי הקייטרינג והאירועים, זאת יחד עם החברות המובילות בארץ.
את לימודיו במנהל בתי מלון ועסקים סיים באנגליה ובעשור האחרון הוביל, ניהל ופיתח עסקים רבים עבור יזמים, אנשי עסקים וחברות רבות בתחומי המלונאות והאירועים.
נתי מתמחה בפיתוח עסקי, שיווק ומכירות, הקמה וניהול כללי, קשרי לקוחות, רכש וביצוע פרויקטים מורכבים מתחילתם ועד סופם ע"י הובלת קבוצות אנשי מקצוע.
הצוות שלנו
כחלק מהחוויה הכוללת שאותה אנו מציעים אנו עובדים עם צוות אורגני שלנו, מקצועי ושירותי, אנשי שירות עם תודעה והבנה של עולמות האירוח.
״מלאכת האוכל" היא מלאכת מחשבת של יצירתיות, רגש ואהבה. כל אירוע הוא אתגר בלתי נשכח, מרגש וחוויתי, החל מבחירה והתאמת תפריט מוקפד, שימת דגש על האווירה ועיצוב התפאורה.